Solen sänker sig och lämnar en grå himmel efter sig, naturen kan spela för oss alla. Den är gratis. Det finns en plats som är vackrare och skönare just nu och det är att komma på cykel förbi skepparns hemma i flatenberg och se Humboberget brinna i höstens färger och allt speglar sig i flatenbergs tjärn, vackert. Man passerar strax efter hyttan där lönnarna bjuder på regnbågans alla färger. Fan det är fint hemma i byn!!!

Här på ön bjuds det på en annan natur som är minst lika häpnadsväckande men ändock håller jag nog Dalarna som vackrare, förlåt alla gotlänningar!!!!!!!

Löning idag, inte en dag för tidigt men som vanligt kommer och går den som en katergori 5 tornado i bankernas data system och efterlämnar endast tomhet, hahaha. Pengar är runda för de ska rulla heter det ju.

Stackars Världen äldsta 17 åring (VÄ17Å) han har fått jobba tre dagar i streck, ja life sucks sometimes och för den delen välkommen till verkligheten, alla tjejer har inte silikon bröst heller!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu börjar ensam med barnen helgen, vi inledde med max mat och tvspel (förlåt C), nu blir det bompa i sängen.

Take care

T