Våren kom med sommar värme och försvann igen lika fort som den kom. det skrämmer mig ty det påminner mycket om sommaren 2000 då påsken var fin och sedan bara regn, hmmm vi får hoppas på annat ty sommaren -94 började lika illa och tog sig hyfsat efter midsommar, det är den enda sommar som jag aldrig hört nån ha dåliga minnen till, hände inget av ondo då eller var det den perfekta sommaren?

Beredskapsledig och tro mig när jag säger att jag bakar. kan vara kul ibland men jag har hemskt svårt för det.

Hörde på radion att besninpriset snart var uppe i 28 kronor med skatter och elände. Det som fascinerar mig är att inge ännu reagerat på att elpriset består av nästan 70% skatt. men det är ju bara nått som alla verkligen har.

Livet trummar på och det är en fin period nu, visst finns det alltid att göra och slipa på men bara Svenne kommer och gräver stubbar är vi på rätt väg.

de flesta i min närhet verkar må bra kul för det finn många där som inte gjort det på slutet men allt har en ända.Tyvärr läker inte tiden alla sår eller stillar alla känslor och krafter som river i en men den dämpar.

Det är två år sedan Hans -Erik “Pruppen” Andersson gick bort. Jag kommer aldrig glömma var jag var när jag nåddes av hans dödsbud och jag kommer aldrig glömma allt han gjorde för mig som människa. Saknas!

Himlen är grå som framrutan på firmabilen efter en sväng på cementa, hmm trist det blir en lite repa till stan med Ronjis så vi är hemma till sulle dyker upp.

T