och vårkänslor, det känns som min kropp ska explodera, åt alla håll på en gång kaboom. Fan va drygt det är. Nästa vecka är det domedags vecka och bästa Dr E är borta. Någon av hennes kompetenta reserver fyller dock luckorna.

Mitt dröm scenarium är enligt följande, röntgen utan katastrof på måndag, onsdag inbokad teletid och förhoppningsvis har då vikarierande Doktor SP haft kontakt med KS och jag får en mysig liten tid hos dem för en titthålsoperation på lungan.

Troligt scenarium, katastrofröntgen på måndag inlagd akut med dränage och smärta av guds nåde.2 misslyckade drän och vi är framme i slutet på maj, akut operation på KS, titthål räcker inte utan de får gå in. Det var den sommaren…..

Jag är inte den som målar världen i helsvart men jag hämtar hem veden från Roma idag och skiter i att sjösätta båten. Tolka det som ni vill…………..

På tal om min kropp vad är det för fel, det känns som skinnet kryper av mig, moder av all rastlöshet har fått ett ansikte, den vandrande vålnaden bor i Sverige och har brillor

På tal om brillor, var i helvete är mina nya glasögon, dont like the fucking linses!!!!

För övrigt alla ni, ha en underbar helg och tänk på oss pollenallergiker.

Mr T