och för mig börjar den tid jag älskar mest av allt. Jag är en mörker människa av gudnåde och anser att den faktor ljuset i stugorna samt fån brasorna ger och människor ett hopp om ljus och en bättre framtid. Dagarna går och kommer, ibland är det bra, ibland är det jobbigt, ibland längtar jag hem till dalarna, ibland älskar jag mitt själsö, ibland bara är det. Just denna vecka har vart mentalt påfrestande men glädjen över mitt bygglov för mitt garage uppväger det mesta.

Farsan är ta mig fan piggare än på många år, kul bara de kan fixa ordning på benet så finns det hopp

Ikväll blåser det frisk på ön med regn och eventuellt åska, jag vet minst 8 som sover lätt om de ens får komma i säng

Förra veckan hade vi på gotland ett totalavbrott, självklart hade jag beredskap och för intresserade kan jag meddela att det tar ca 3 timmar att återstart fjärrvärmen på ön.

Nästa vecka blir det mån-ons på hotell wellington i stockholm, kurs i paragrafrytteri på hög nivå

Ikväll står 688 svenska på post för en bättre värld, jag tänder ett ljus för dem.

Nu tar jag ett break i fåtöljen, take care

Mr T