Ja må han leva, “Bullen” 50 år med nya höfter. Hallå vart fan är vi på väg. Folk kommer över på fel sida 50 strecket, tur man har några varv runt solen kvar dit. 2018, året som gick. Kanske det tuffaste året genom tiderna rent jobbmässigt, hoppas stressen inte lämnar några bestående men, trots klara rop på hjälp till ledningen krävdes ett VD byte innan det hände nåt. Nu känns vägen framåt hanterbar för mig och min personal. 2018, året då företaget GEAB som är min arbetsgivare fick en ordentlig törn i media och förtroende när vattenfall byggde om i Ygne vilket resulterade i att det blev mörkt några gånger(typ 13). Det som GEAB dock ansvarade för det vill säga driften av reservkraften fungerade 100% vilket jag är mycket stolt över att min personal lyckades med. Vi körde också hela Gotland i över 30 timmar själva utan störning, wow säger jag bara . Vilket gäng jag har till mitt förfogande

Förutom jobbet då, ja det har inte vart så mycket förutom utan det har vart överlevnad och jobb. Jag fick dock åka med mina härliga brudar till Sundsvall och få ordentligt med stryk i Stålbucklan. Men ändå, wow vilka starka tjejer. 8 matcher på 4 dagar från att typ spelat 4 matcher innan. Djup beundran och rörd till tårar över den viljan de visade och levererade, fantastiskt som Godman skulle sagt

Apropå fantastiskt, Fredrik Godman!!!!!!!!

Jag konstaterar att när jag passerar bergkammen i solnedgång efter att kört inlandsälven upp och ser Oviksfjällen ligga som valar blir min kärlek till fjällen för alltid. Fan vad jag älskar fjällen

Det har även vart smolk i bägaren då vi fick börja det nya året med att ta farväl av Lasse Persson, härliga Lasse som älskade att få hänga lite med oss ungtuppar och sin ständiga nyfikenhet på livet. Du fattas

Sommaren utan vatten och den brännheta solen förvandlade trädgården till Saharas öken i den varmaste torraste sommaren i mannaminne, phuuu vad drygt

Vi berikades också med ett par nya smebacksgotlänningar, välkomna Melins

Vi har också få vart med i kärlekens tecken, en fantastisk kväll med J J på gränsen till magisk det dygnet vi körde.
Janne och Lise bjöd också upp till tjäderspel i domkyrkan med en hejdundrande fest med partyskägg.

Fårösemester och besök av bästa Fredde tillsammans med Agneta och familjen, grymt kul

Under hösten har jag haft 3 tjänster på jobbet och försökt satt nordiskt rekord i tjänsteresor känns det som, nu kämpar vi på och ser framemot nydaningarna.

2019 kommer bli året då vi reder ut mina hälsoproblem, sätter en hållbar struktur på jobbet, vinner första matchen med Visbyroma tjejerna, fiskar kräftor i barken och åker på en skön semester med frun i höst. Barnen är ju för stora
nu…………

Vi ses på andra sidan

/Mr T