7 dagar kvar, tredje advent. Snart dax för den stora dagen och ungarna är uppspelta som en brunstig älgko i oktober. Otroligt kul att ungarna tycker om att fira denna religösa högtid som säkert endast 40 % av alla svenskar under 15 år vet vad och varför. Vi är dubbelmoralens anfadrar i riket då vi (de flesta) aldrig går i kyrkan (måmga har gått ur) men jul det firar vi som aldrig förr då handlarna slår rekord på rekord men det kanske finns kapital då man valt att lämna kyrkan? Kanske dags för medlemskort att visa för klockarn. Han? måste vart jävligt poppis Jesus ungefär som en hockeydomare fast tvärsom, alla vill tala med honom fast ingen vill säga nå´t trevligt.

Hur som, regnet pissar ner och tempen ligger på +5 grader. Den grönaste av jular väntar med största sannolikhet.

Go´natt på er och sov gott var ni än är!

T