Då vbar det daxs för ett nytt varv runt solen. Entreclig julhelg som gick i puch skruvandets tecken till Carinas stora förfäran. Nu går dakotan i allafall hyfsat och viss inställning återstår. Smedjebacken byn där tiden står still erbjuder en blandning av tjusning och förvåning. Nyår vid syrran , jag gör en klassiker och tar en TT (tennytimme) vid 10 snåret, skitskönt. Thomas hade skjutit upp alla raketer till tolv så vi andra fick väl dra av en rökare för att få lite fart på det. Nyårsdagen blev det lite pilsner vid världens gladaste Melin och sopa i oss den rökta rådjurssadeln syrran inte gilla, fint. Melin sitter inne på ett av de finast hus jag vart i med härligt gammal interiör med kakelspisar och hela paketet, läckert. Morsan och farsan ligger väl som bäst och pustar ut nu när yrvädren åter åkt hem till ön. Var förbi Freddson och kolla läget i unkis lyan och allt var sig likt, 30 starköl i kylen, smör och lite gurka. KUNGLIGT! smileySkönt med folk som är sig själva och på tal om det en ljuvlig middag i stimmerbo, tack lompen och jenny. Huset tar sig coh blir nog kanon bara golvet har torkat och läggen ginet på kylning snart blir det revanch i hockeyspelet.

Så länge

T