Barn är underbara speciellt när de sover hör man ganska ofta. Efter en vecka hemma med ronja då hon vart febrig men inte tillräckligt på dgarna för att vara lugn framstår SEALs hellweek som en piss i havet.Ronja varavr dagarna med att ha febertoppar på nätterna vilket medför att hon vaknar engång i halvtimmen och skall ha vatten, sen yrar hon en stund, HÄRLIGT. Well well hon flyttar nog hemifrån till slut hon oxå. Ser redan framemot tonåren då det är payback för all förlorad sömn när de ska med pappa och dra nät 0500 på lördagmorgon.n Ha-Ha.

Var och bada med samuel ikväll opch som vanligt får man bita sig i läppen för att inte skälla ut andras ungar som de skiter fullständigt i vad de gör, fan va skönt och kunna skita i allt ungarna gör, finns det helg kurser????

Världens yngsta 30 åring skall åka rosa bussarna, kul för han. Kommer sakna gubben. (han fyller 31 på resan) och ljudet i Hasses högtalare är nog ännu ganska schysst. Pelle är online och undrens tid är inte förbi.

Veckans Sme´backs minne är när Hammarbäck skojar till det och stannar vid fartbulan i ludvika vid badhuset, synd bara att jugoslaven på cykel bakom inte tittar framåt, har han landat än?

Så länge

T