Ett nytt år, ännu en roligt voleyboll turnering med FCIF gänget. Denna gång till minnenas Katrineholm. extra kul blir det nu när vi är utspridda över gotland och landet.Tack kamrater!

Som vanligt vart det en del uttryck att minnas, jag fascineras av kvinnors sätt att kommunicera genom att båda pratar hela tiden till varandra och man besvarar /bekräftar det den andra sagt med kroppsspråket under tiden, effektivare blir det knappast.

Ett nytt klassiskt uttryck är Gode Gud , det utövades framför allt under elefantparningen på damernas rum.

Att sitta still gör ont!

att spela volleyboll gör ondare!

Att ta ännu ett brons gör ondast!!!!!!!!!!

Världens äldsta 17 åring är yngre än nånsin!

Jag var borta, barnen kissade i säng och C hade migrän, varför händer det aldrig när man är hemma.

Vad heter stinsens spade han har och viftar av tågen med?

Varför kan jag inte sova som alla andra?

Jag är snart gift med världens bästa kvinna!

Varför ska jag till jobbet imorrn?

Varför finns pollen?

PÅ ANDRA SIDAN DRÖMMARNA med lundell är världens bästa platta!

“Har jag älskat än, har jag levt, har jag vart ett med livet här? Eller har jag slarvat bort allting har jag nånsin varit kär? Var jag kär där i den varma sommarnatten eller gör avståndet en lögn, ljuv nog att bära mig vidare för att än en gång bli ung

Du längtar hela livet sen en dag tar livet slut, då vet du äntligen att livet är att ständigt längta ut, att längta efter kärleken en enda kort minut. Av hemkomst här i kosmos, längtan efter gud!

Ulf Lundell

Min längtan är över, jag har hittat hem. Har du?

T