Varje dag varje sekund så pågår livet, det som är melan födsel och döden. Själv hamnade jag efter många turer på Gotland. Jag har alltid varit en rastlös själ och när jag sitter i båten utanför gotlands kust finner jag ett uns stillsamhet i själen. Ändock kan jag känna ropet från hembygden där min släkt sen generationer levt och brukat på min fars sida. Farmor är t.ex född vid hyttan i flatenberg (grunden finns kvar). Jag var femte generationen som bott i Flatenberg, ganska otroligt egentligen. Det känns idag som et privelegium att ha kvar banden med min hembygd, den känsla att komma in i byn vid rastahytan och känna var meter av naturen då man som barn vart överallt, alla vänner som alltid finns där. Samtidigt har man byggt nya broar på lärt känna en massa människor och av festerna att döma när man blandat dem alla är det lyckat. Vissa saker glömmer man dock aldrig

Pälles ölburkskapsylnät

Gubben jernberg

Gubben Vanberg

Backby skola

Smörtorpet

Britt o Ingemars båt

Gräseldning vid järnvägen

Strömbergs Anna

Sista april Vid Melins

Skraggvallen

Morgårdshammars IP

Johnny Finnström

Janne Granlund

Ronny Rydén

Moga IP

Barken

Söderbärke Folkets park

För att nämna några. Jag hoppas att jag lyckas ge mina barn samma trygghet och minnen som min mamma och pappa gett mig, då har jag lyckats i livet.

Från ett höstlikt Själsö!

T