än guds egen barnaskara. Ja en av de mesta kända psalmer vi har och som spelas nästan alltid vid dop och begravning. I morrn är det förhoppningsvis Elias tur att få höra dessa toner för första? gången. Välkommen till guds barnaskara Elias!

Gårdagen after job var mycket trevlig, lagom mycket surr om allting. Hemgång med 21 bussen, 16 kr till Skälsö övre, hur billigt som helst. Synd bara att den inte går lite senare men ok vid 2030 hade väl jacob, jenny och jag hunnit delge varandra vad vi hade att delge för tillfället. Hoppas Jacob ställer upp som utlovat och blir rorsman i sommar.

Ikväll julbord men min nya arbetsgivare, skall vara exemplarisk och vara nykter då det var rinkbandy i morrn bitti, och korpen det är fan i mig på allvar!!!!

Jobbade sista dagen vid försvaret igår, kändes faktiskt ganska bra. Det skall bli jävligt kul med en ny utmaning i livet. Mitt jobb vid försvaret var fantastiskt bra men kanske inte riktigt så stimulerande som jag vill och det är ju därför jag provar nå´t nytt. Det känns dock ganska bittert att lämna dessa otroligt kompetenta tekniker/ingenjörer försvarsmakten har och som vart min arbetskamrater de senaste 10 åren. Tror inte många företag besitter en så kompetent stab av tekniker.

Nu blir det kaffe med familjen.

Adventskram på er alla!

Tenny