Så var det då avklarat, en vecka i verkligheten. Mycket rolig vecka har det vart. Det är väldigt mycket nytt och det är roligt då jag är en mycket vetgirig mäniska. Självklart blir man inte fullärd på många år och det känns väl som man kan klara det väsentligaste innan påsk i allafall. Det handlar främst om att hitta överallt. gasturbinerna började jag nosa lite på och det var jävligt intressant, ndet kommer att bli kul att få hålla på med, hoppas man får tid bara att mecka med grejerna. sen gäller det att hänga på lite folk som skall gå i pension nu så man tar vara på erfarenheten. well well det är bara en vecka men det känns jättebra, mycket stimulerande.

En lurvig trotjänare har lämnat jordelivet coh visst kommer bobbans frånfälle märkas främst för Pälle som alltid haft han med sig. jävligt trist.

barnen blir troligtvis matade med anabola på dagis och det märks ju på helgerna. FULL FART!!!

nå väl kung bore verkar vara ledig och regnet öser ner på ön. vi ses.

Tenny