Så då var man hemkommen från vm i rinkbandy och jag säger bara en sak GOOOOOOOOOODE GUUUUUUUUUD att man lever. Fyra rinkbandy matcher på en dag är för mycket för mina ljumskar som kommer ömma till midsommar (farväl sexliv). skall testa och smörja med linement och sätta mig på tvättmaskinen när den centrifugerar. i gjorde ett godkännt mästerskap med tanke på att GEAB aldrig vunnit en VM match och helt plötsligt vann vi två. Kul som fan var det och en eloge till alla som orkade föra geab till partytoppen för min vana trogen slocknade man av vid 22 tiden. Slitna i kroppen kom vi hem till ön igår natt och nu är det en skön hemma dag med familjen, nice.

Frågan är bara om det blir fler vm för vattenfall går säkert bara med 5 miljader i plus och då har man ju inte råd med sådana extra vaganser.

Snabbskrinnarn från helvetet