vad ont det kan göra med ett järnrör i huvudet. Nu är man dock hemma efter äventyret på jobbet och ett stort tack syster Jonas och Ulrika för omplåstringen ikväll. well well imorrn ramlar man på beredskapen igen vilket innebär en vit vecka i GEABs tecken. SKÅL!!! Vad bjuder ön på annar ja det kan man undra, vårt älskade fik på Själsö Gröna Gården har stängt vilket är trist men är man i krokarna är kaffet alltid på och ölen kall vid puben “Den skrattande flundran” Har man tur finns det rökta flundror under semester perioden. Solen sänker sig sakta ihavet där jag hoppats på en fisketripp ikväll men den nyckfulla vinden satte P. Stora bocken bruse har tatt Norges nationalskatt och lillklimpen med sig hem till smötchen igen. Undrar om det var där de såg sin plats i livet på korfu för 10 år sedan. Hur som helst välkommen i i familjen Marianne, en gång Sme´backare alltid Sme´backare.

På tal om Korfu, där fick jag och “Björn Borg” wetterskog tända den olympiska elden samma resa hahahahahaha, livet är kul för det mesta. nu ska jag blotta min lekamen och krypa ner under täcket. För er kvinnliga läsare som nu blev i behov av ett nytt tangentbord p.g. dregelskador gör enligt följande

1. slå av datorn med hjälp av musen (datamusen alltså)

2. åk imorgon och köp ett nytt tangentbord med plug and play

3. koppla in och starta upp datorn och det borde funka igen. Jag ersätter inga skadeståndskrav

Tenny