Nu ska vi se vad jag kan glädja världen med, jag tror minsann det blir episod ur pappa Tennys liv som säkert kan glädja er alla.

Idag hade jag lovat att ta hand om hela kusinklanen, sagt och gjort alla barn hemma, härligt. Då en mörk tanke kommer i mitt huvud, hmm om jag inte skulle ha gjort det där hålet i murstocken till ventilationen. sagt och gjort, fram huggmejslar och hilti maskin och igång. Och ni som jobbat med feedback briefing etc etc så kommer här en debriefing om murstockshåltagning eller som man sa förut, lessons learne eller som det hette innan engelska orden kom in i svenskan erfarenhet.

1. Ha inga barn hemma

2. Rödtegel är hårt som fan

3. Rödtegel dammar som fan

4. Damsug inte rödtegel med en vanlig dammsugare

5. om ni har en vit murstock, täck den med plast

6. var utsövd, ha vätskebalans och känn att tålamodet är på topp.

Ja så kan det vara, tänkte avsluta med några frågor till er alla

När blir vä17å vuxen?

När blir jag vuxen?

Blir jag någonsin under 100 kilo igen?

Blir det nån sommar?

När går israel in i iran?

När spricker oljebubblan?

För den delen, jag har idag självmant satt mig i solstolen och satt still i 15 minuter. är det dags för pensionsparande?

Och över sommaren jobbar vi skift vilket innebär att jag får göra det jag är bäst på varje dag,

sitta still!!!!!!!!!!