är inte lätt när man är åtta, därför bestämmer sig pappa världmästare att man måste ju visa grabben hur det går till. Fram med hojen och vad man glömt sen man körde sist var att det var inte lika lätt då vi hade växlar för 20 år sedan. Sagt och varpå pappa Tenny ganska snabbt trampar runt cykeln som försvinner i en roterande rörelse mot omloppsbana runt jorden och pappa Tenny Landar i en snurrande rörlse på ett ben vilket medför att mitt högra knä inte riktigt pallar en roterande rörelse från 110 kilo massa. Jag kunde gå upp och kissa själv i morse i alla fall. Det possitav är att jag känner vart det gör ont vilket ibästa fall tyder på en muskel/sen/ledband skada och inget vitalt i knäet. well well halta får man ett tag känns det som, kanske det döver lite med grillfesten i stan på fredag då man kan tanka i sig lite bedövande.

Take Care

Mr T