Japp, då¨har man som blivit vuxen återigen bränt sig. Helt sjukt vad skicklig man kan vara. Men på stranden idag var det en nästa abnorm upplevelse. En familjeklan kommer ner på stranden och parkerar ganska nära oss. De byter om och kör igång solningen. En mamma till en kille i 18 årsåldern som har sin flickvän med sig tar lite kort och det är nu det börjar. Tjejen solar toppless, ok det funkar väl men det är inte så vanligt nu för tiden. Sen smäller hon på sig en liter olja på kroppen och man får flaschbacks till det glada åttiotalet och nu börjar det sjuka, “svärmor” börjar plåta så man funderar om det var fibban som hade en tagning på stranden, men vad vet jag det kanske är normalt att bete sig så tillsammans med 1000 badande till eller?

Hur som klockan 23:23 och jag får gå hem om 8 timmar :-(.