Hörde på radion idag att 70-talisterna är de första som fått det sämre än sina päron. Det förbannas över att det enda som räkna är att vart ung på 60 talet. Ja de kanske, vi 70 talisterna gjorde väl inget större väsen av oss på 90 talet utan satt i godan ro och såg på när Carl Bildt tillsammans med Bengt Dennis skickade konunga riket Sverige rakt ner i avgrunden. VARFÖR stod inte vi på barrikaderna och skrek, varför talade vi inte om att fan vad gör ni. Jo troligen för vi hade det så jävla bekvämt med en mamma och pappa som hade det hyfsat ställt. Vad gjorde vi annars som satte oss 70 talister i historie böckerna, ja inte mcyket egentligen, knappast någon sexuell frigörelse i allafall. Se dagens ungdomar, man har inte förhållanden längre utan man har en kk bara thats it. Ja kanske är/var vi 70 talister den sista generationen i Sverige som växt upp med folkhemmets idealet inrotat i själen och försökt leva med kärnfamiljen som idealet, som levt som gentlemän öppnat dörren, rest oss från platsen för äldre. DE GRUNDER för en svensk medborgare som var ALLT då vi växte upp. Förändringen kom i slutet på sjuttiotalet och jag brukar säga att 77orna var egentligen de sista som vart formade efter det gamla idealet. Rätt eller Fel? Ja jag är dock inte gud att döma.

I morgon åker mamma och pappa hem trist. Kör försiktigt jag älskar er faktiskt. Sen blir det dock inte så länge tills vi ses i Smedjebacken utan redan nästa helg då det är kräftfiske med en efterföljande kräftskiva på nyckelön, BRA INITIATIV av VÄ17Å. Tyvärr till min stora förbittring har VÄ17Å visat en sådan mognat att han nästan för döpas om till N30Å. Normal 30 åring. Blivande sambo och vuxen man kul kul gubben. Vad var det nu för tid som var rekordet mellan smedjebacken nynäs jovisst ja 2h 35 minuter och N30Å flygmaskin låg väl strx över 4 h, tror jag slår det utan att överträda hastigheten på fredag hahahahahahahahaha

MrT