Idag vart det en riktig bastu på jobbet efter en hård dag i tjockolje riket. Onekligen vart jag otroligt sugen på att basta efter det att jag laddat ner Bossens “Tougher than the rest”. Den låten fanns/finns med på ett gammalt kassetband som Kristina Brandt spelat in åt morsan för typ 100 år sedan. Det bandet sitter laddat i radion i källaren i flatenberg och har spelats hundratals varv när jag bastat. ett 60 minuters band som stämde fint med vändningen och ölpåfyllning. Av nån anledning får jag också upp R.Lassis på näthinnan. Mycket ljug och kärlek i den bastun. En bastu är ett måste och kommer byggas så snart det finns tid och pengar typ kanske till min 50 årsdag. I helgen drar C och S till fastlandet så jag och lilltjejen blir ensamma hemma. Skönt med lite tjejmys, en sväng på stan är bokat och ett dopp i geab poolen. På tal om familjen Brandt har jag lyckats få köpa loss en av de mixrar som de legendariska Brandt´s milkshakrarna blandades i. Det bli aldrig samma utan glassen men ljudet när jag får köra runt en vaniljshake i köket med liknande smak får mig att rysa. Ett stort tack till Anders Brandt och till Kurre som inte slängt den. Den garanterar att delar av min barndom lever för alltid.

God Afton

Mr T