Livet går sakta framåt efter gårdagen brakmiddag på Fiskevägen. Tror t.o.m Jonsson var mätt. huu ja det var trevligt med mat och dryck och trevligt sällskap. Hoppas Uffe fick till det medkalas åt tjejerna idag och inte var alltför trött. Veckan har bestått av djupa funderingar och otroligt mycket jobb. Det är väl typ lite skillnad mot vad en annan vart van med i 10 år. Funderingar som vart är t.ex om massan på jorden är konstant. Kan vi få den att väga mer hur mycket vi en producerar och förbränner. Kan jorden bli “tjock” eller är massan konstant oavsett. Ja det kan man undra varför man går och tänker på sånt. Det andra är att min uppväxt generation nu är inne i en generations växling. Med uppväxt generation menar jag mina barndomskamrater och deras föräldrar. Det är ju dem två generationer som man känner igen. 42-52orna och 72-77 orna. Alla generationer däremellan har man ju ingen koll på. Har dessa också haft alla dessa ställen och folk som man alltid kommer minnas och stå i skuld till för en fantastisk barndom.

Jag menar hur många kilo kaffe är man inte skyldig Lasse och Agneta samt Torbjörn och Anna-Greta. Fan deras bryggare/perkulator måste vi ju slitit ut. Hur många påsar bullar kan vi ha vräkt i oss oj oj oj. Kommer speciellt ihåg alla slöa dagar under skärmtaket på bomvägen när värmen var som störst, hemgjord saft och bullar. Får nog slå en signal till anna-Greta och kolla om den markservicen finns kvar så kanske det är dags att flytta hem till byn igen, hahahahahaha.

Annasr är det inga sensationer på ön, hade ett öringsnät i som resulterade i 12 flundror 🙁 Snart fredning vid ån så man får iväg en bit och näta.

Take care out there

Mr T