well well, Smedjebacken i mitten på oktober bjuder väl inte på några världsensationer men följande måste tas under filosofins tecken,

Eftersom tiden mer eller mindre står still i smötchen är det jävligt konstigt att man inte hinner med mer än hälften av det man planerat. Hitills har jag inte hunnit med följande planerade punkter, hälsa på hos fam melin, lassis och wetterskog. Nu tänker de phuu vi klara oss men jag är kvar tills tisdag.

Var och lekte på en riktigt bra lekplats i smötchen, skäms ni som inte nyttjar den.

Hälsade på fd VÄ17Å i hans nya sambo lya, mysigt och snyggt. Tur att fröken grahn bott där först så det var lite ordning och reda. Hoppas lilla gubben nu bara kan hålla lite ordning själv oxå. Vore kul med en filmsnutt från finspång!!!!!! Enda felet med lägenheterna på malmen är väl att området numer ser ut som vilken förort i öst europa som helst. Bärkehus kan väl skaka fram en färgklick åtminstone.

Var på mer eller mindre holy ground med Fredde i lördag vid blåkullberg. Ok tiden står inte still med tanke på hur mycket det växt upp. Självklart fick jag visa vägen och vid tveksamheter så följde fredde som vanligt sin vägvisare i universum och ni som vet kanske kan gissa resten, ja vi fick vända!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prominixa en sväng med morsan i byn nu på kvällen och strax blir det en liten wirre.

Lösa rykten gör gällande att alla wetterskogs grytor numer har lock och att skatt på silverfärgade flygmaskiner också måste betalas i tid.

Personligen väger jag fortfarande mer är tre likadana siffror och ingen känner igen mig i smötchen längre!

Mr T på mammas gata