Ja det kan man undra när man läser om bottendöden i östersjön, växthuseffekter med alarmerande effekter. Frågan är har man gjort nå´t ont som satt barn till världen, kommer man kunna bli gammal på jorden? Skiftningar i klimatet är inget underligt det sker hela tiden men med den hastighet som nu sker har man aldrig sett med ett undantag. En tre årsperiod då temperaturen på jorden sjönk mycket dramatiskt till följd av en meteroid eller ett vulkan utbrott. Beräkningar påvisar att atmosfären var så full med stoft att solen inte nådde igenom på tre år. Är detta vad som kommer bli permanent om vi inte slutar släppa ut skit. Men den svenska staten tar sitt ansvar och ser till att statliga vattenfall går plus med 23 miljader på att sälja skitig kolkraft i europa. Ibland skäms jag för att vara svensk.

När ska politikerna sluta hoppa på varandra istället för att göra sverige bättre

med 2300 personröster i riksdagsvalet sitter jag i stockholm om 2 år, är det värt att satsa på politiken och jobba 4 dagar i veckan för 55000:-

Vikten neråt med 5% så att följa årets bnp är inga bekymmer

4970:- kostade det att besikta lillaudin iår, kottar i julklapp till kottarna

i min säng ligger en vacker kvinna!

varför sitter jag här?

Mr T