Offsprings skiva smash på kassett och ett jävla rockn roll. Jag minns det var sommaren när Ribo röd hade gjort comeback, vi jobbade ständig förmiddag i verket och exakt kloackan 1419 hade man stämplat ut och rutorna var nere på bilen och man var 1430 på badet i gladtjärn. Sommaren 94 är känd för mer än så med tanke på fotbollsfebern, jag kommer ihåg i väntan på matcherna åkte jag och nordlund på älgsafari vid skjutbanan. Det var också en av somrarna emellan när jag bodde i falun och lirade fotboll med ett legendariskt lag i Korsnäs, på tal om det såvar det grillfest hos Forssa och Elin körde av nån konstig anledning, Elin Malin och jag var på fest hos Forssa och Elin lyckas backa in i en stor jävla björk, ajajajaj undra vad Hasse Ekman sa. Jag hade för den delen äran att träffa herr och fru ekman i jul, kul det var många år sedan.

Nå vad med allt detta nostalgi babbel, ja det kan man undra men jag kan bara konstatera att det som rev min själ då, rastlösheten undra över vad de andra gör nu och var de är, river min själ än idag. Jag tror lite på detta med att tiderna förändras men inte folk. Ett rött hjärta är alltid rätt eller?

Imorgon är det alla hjärtans dag och det finns många av er där ute som jag skickar en del av mitt till. Många i min omedelbara närhet och även många från förr som jag tänker på ofta. Min hjärna är som Flatenbergs tjärn, rätt vad det är kommer en bubbla från botten med minnen från förr. Ofta är det minnen från just tiden i Falun där jag nästan inte har kontakt med någon längre. Många minnen från byn är kristallklara trots alla år som gått.

13 februari min vän giganternas gigant lompen fyller år och på tal om minnen och lompenmåsta jag bara få reta er som deltog denna magiska 1 maj natt i byn, grön ford bultsax och 3 snutkontroller.

Kärlek till dig Eriksson och din kära hustru

Mr T