God afton eller vad det är. Klockan är 02:42 och jag sitter i geab grottan och ser Teemu Selänne göra sitt livs ishockey match på tv. Hoppas det håller för detta är väl hans sista chans. Annars så är det med glädje jag meddelar att under nästa helg blir det nog premiär grill även om allt ännu inte är klart. Nu är det bara själva grillen som ska upp och sedan återstår bänkar, målning och hängrännor. Är hitills supernöjd med resultatet. Annars har min tillfälliga svacka släppt och följande är faktum, alla nyved är klyven dock återstår lite klyvninga av torr ved, gräsklipparen går, klyven går härligt härligt. Tyvärr består händer det lite tråkigheter ikring oss men tyvärr kan allt inte vara på topp jämnt men som jag alltid sagt, det krävs 2 för att dansa. Helgen är kalas för barnen och själv skall jag dricka gratis kaffi i stenkumla, tyvärr ingick det nått mindre jobb också. Nu är pausen slut och jag skall bläddra igen systemen såalla har varmt och gott innan det blir en filpaus i soffan och sista perioden

Tada tada

Mr T