lalalalala fan vad vintern är nice bortsett från alla jävla gotlänningar som inte kan köra på vinterväg. 1000 bilar har jag nog kört om denna vecka och som information till samtliga vinterförare på gotland, har man dubbdäck i bra form på packad snö kan man lätt göra fulla rattutslag i 80 utan att få sladd.

Ikväll skall jag på hockeyträning, fyf fan vad jag har saknat det och det skall bli otroligt kul även om jag inte tror jag orkar så länge men ändock ett stort steg för mig.

Ensam på farmen skall jag nu spackla en vägg, mata fåglar och kaniner samt skjutsa lilltjejen på lite lek.

Snart kommer mitt nya barn hem, eos 500D

Julen är underbar och den verkar bli vit men har jag otur så blir den svart som i tjockolja.

Snart blir det smedjebacken och det ska bli kul att få inspektera en riktig hantverkares första renovering i huset, men jag kommer inte säga nån´ting eller 😉

Nej en trevlig söndag på er Mänskor i denna underbara värld år 2009

Mr T