och vi med den, lång långt till sommaren min vän. Ja äntligen har det hänt, vi har vinter på gotland, första gången sen 1987!!

wow vad skönt även om en annan ganska snabbt kommit på att det var roligare i snön förr, nu skottas det mest. Vem kommer nånsin glömma alla dessa dagar i långbacken i Flatenberg, oj vad minnen och mycket skoj det var där. en backe ungarn tyvärr inte åker i längre. Men på vår tid var det på med näbbstövlarna och ut i verkligheten.

Storken är på ingång mot byn, jag såg den återhämta sig i Själsö hamn häromdagen så snart landar han och vi väntar med spänning på vad det kan vara……..

På öjn går livet vidare, jobbar hårt och sliter på dagarna. Tyvärr vart det ingen hockey resa till Västerås i år men vi får försöka gå vidare ändå. Ser redan framemot semestern på Grand Canaria i april och 4 veckor i sommar. Villa Dalom är obokat än så länge men någe besök får vi väl hoppas på i sommar.

Har fått det hederssamma? uppdraget att bli förbättringscoach på jobbet. Kul och vi får hoppas dirren och de andra kostymnissarna klarar av att ta konstruktiv kritik från en working class hero.

Lyssnar på B. Marley och undrar om Jerry Faghen fortfarande kan introt till redemption song………..

Nu blir det en Islay Mist 12 years, mycket passande una the island med bobban på stereon.

Let´s do it to them, before they do it to us!

Mr T