I Falköping skjuter en 62 årig man ihjäl sina barn 10 och 11 år gamla. Tyvärr tar han sitt liv efter så vi inte kan komma åt honom. Kan man någonsin förstå vad ett barn som är 10 år hinner tänka när pappa kommer in i rummet med ett hagelgevär, vad är det som gått så in i helvete snett?

Bara tanken gör mig lessen och det tog en ganska lång stund att läsa lars lindströms kolumn i expressen idag på lasarettet. Sällan har jag känt sån spontan avsky och ilska.

Visst jag har inte vart världens bästa pappa. Tyvärr trodde jag att barnen lydde bättre om man skrek åt dem men det kom jag på efter ett par år att det blir inge bättre. Tyvärr fick väl lillplutten den största delen av det men jag hoppas ändå att han alltid känt att hans pappa älskat honom. Man lärde sig något av det också och personligen tycker jag att jag växt i det hänseendet även om min stubin kan vara lite som morsans, lite kort ibland. Fast min är nog kortast.

Lillplutten ja han blir 10 år om några veckor och jag kan inte förstå vart tiden gått. eller vart den går.

Mamma och pappa blir snart pensionärer , hoppas de håller sig pigga så det är kul att åka till smebacken och hälsa på i många år till och inte en belastning.

Smebacken ja, en byggd som består, den är som en volvo. Inte så jävla kul men driftsäkert.

Snart landar storken i smötchen, en liten pöjk kan jag se i kaffesumpen.

Snart har doktor Orre bestämt sig, slakta eller inte det är frågan?

Mr T