Då har man vart där igen, på det otäcka där mäniskor dör. Platsen där de riktigt sjuka som måste opereras för att överleva, där läkare med många år utbildning opererar nästan dygnet runt för att vi som gnäller över skatten skall leva ett tag till.Karolinska sjukhuset, home of the brave. Denna gång var det fältskärare Bergman som stod för slaktningen och han lyckade med endast titthål lösa problem tror vi då kontroll är om 2 veckor. Detta innebär att resan efter vart lite snällare än sist men ändock jobbig. Sjukskriven till 8 augusti, sen så. Nu väntar ett telemöte med Dr E efter röntgen och sedan hoppas jag att mitt liv skall gå vidare. Att ha ont och vara sjuk är jobbigare än man någonsin kan föreställa sig innan man är där själv

Nu börjar morfinet krypa till så jag skall svetta av på altanen en kvart innan jag slocknar.

Undrar om storken landar inatt

Mr T