Få återvända till den veckan som gått då jag vart ensam med barnen. självklart avslutas veckan med att telefon ringer lördag morgon klockan 0940 och Visbyborna fryser. I egenskap av arbetsledare förväntas man då inte ha något som helst annat inbokat och lösa problemet. Det har jag betalt för som det heter och man har via att anställa en horande dalmas som gör vad som helst för pengar löst problemet. Nu var det dock bara en liten hake, C var inte hemma och det var lite gympa och småfix. Saken löstes på ett ganska för mig smidigt sätt och för min arbetsgivare och för visbyborna, men det är fan inte lätt att vara ensam. Mina barn skall dock ha en enorm eloge för ett fantastiskt uppträdande, kanske hänger det ihop med att pappapoäng ger utdelning i form av max besök. 768:- har max debiterat mitt kort denna vecka…….

Dagens Rinkbandy match lägger vi till handlingarna utan vidare kommentarer…..

Av bilbytet blev det 4 nya tändstift istället och jag sparde in 170000:-

Det kostar att ligga på topp och det gör jag i detta nu 114,7 kilo…….

Mr T