Ett av de skönaste klipp som finns på youtube. Midsommar och inte missommar nu är den pase och det vänder värmen kommer och med den lite mörkare och mysiga sitta ute kvällar. Jag minns rekordsommaren 94 (vem gör inte det) då var vädret som nu fram till midsommar och när bussen till parken kom sprack det upp och var kanon hela sommaren. När man gick ner vid hyttan 0540 på väg ner i verket och kom upp på järnvägen, såg värmestrålningen komma från slipersen , det var 25 grader varmt och man hade endast shorts och birkentofflor. Rackarns, tänk om det blir så i år igen.

Midsommar ja, en helg förr firad i sus och dus, nu i lugn och sans. Man har blivit mogen äldre eller hur? Nu ligger sommaren öppen med alla hräliga turister som gärna kör i 60 och pekar på allt. Som gärna går i bredd med varsin vagn, helst 2 familjer i affären och har inge bråttom för de har ju semester. Som går på bolaget och skall självklart ha det bäääääästa viiiiiinet till det gotländska lammet som de köpt till ocker priser på ica maxi (vi gotlänningar handla nya zeeländsk på willys eftersom det är halva priset och mycket bättre) Som tror man brygger en dunk dricku över natten, som kastar skräpet och i synnerhet engångsgrillarna i naturen för det äter väl lammen upp.

Nej självklart vill vi ha turism men bara mellan 7 och 16 för sen vill jag ha öjn för mig själv och de mina.

Hur som helst ni som kommer till Gotland, hjärtligt välkomna till öjn!

Mr T