En lång härlig promenad i det otroligaste månljus jag upplevt har rensat mina tankar och fört mig bakåt i tiden. Jag kan känna att fan va skönt, det är inget jag ångrar att jag inte gjorde. Man tycker att fan jag gör aldrig något eller jag har inte gjort nåt. Men börjar man fundera så är väl det egentligen det man har gjort, otroligt vad grejer man har gjort.

Jag har druckit pilsner med Fredrik Nordlund i ett bageri i Hässleholm

Jag har vart med Lars Ström på diskodancing i Olofström

Jag har tjänstgjort i den svenska utlandsstyrkan med legender som dan Lundh, Börje Wängelin, Lennart Sikström och Gummiohlsson

Jag har vaknat i ett 200kvm tält med 60 andra svenskar till ljudet av den ovalfläckiga makedonska grodans bästa parningsläte

Jag har jobbat på Verket i Smedjebacken

Listan på de saker man faktiskt gjort kan bli oändlig, jag kommer ihåg när jag och grabbarna bestämde oss för att gå ut varje torsdag hela 3an på gymnasiet, ojojoj vilka härliga förläskningar i min 1a på järnet, Roger Sunderberg Jakob Westling Tobias Forslund bara för att nämna några av giganterna på arenan sedan ner till Garbo!

I arbetslivet började man på botten vid försvaret som undervattenstekniker och slutade på toppen som höghöjdsinstruktör. Nu är man ansvarig för att Visby är varmt.

Vad är det då som gör att man börja gå och minnas vid 37år, är man nostalgisk eller är man rädd för att glömma ifall man inte upplever några nya minnen? Livet rusar framåt och det är en viss trygghet i att hållafast i det man känner igen. Det enda som jag känner gnager i takt med åldern är ropet från hembygden. Kan det hänga ihop med att mor och far blir äldre vad vet jag men ropet hörs och det för många fina minnen med sig.

Men just nu och här, sitter jag beredd framför datorn och skriver, ännu med ett leende på läpparna efter gårdagens veteran träning, hur fan kan det vara så kul med ett gäng gamla gubbar på is, ja det kan man undra.

En sak är dock säker, inför den andra halvan av mitt liv tar jag med mig ånger och minnen av de saker jag gjort och sörjer intet jag inte har gjort.

Mr T