2016 till ände, kanske det året då det skedde enskilt flest händelser i mitt liv, wow.

Rivstart med 40 års resan till NYC, Tack Tenny för din fina present
NYC en fantastik stad i många bemärkelser men älskar man ishockey är det inte mycket som slår att får höra 18000 åskådare gå bananas ner en kille från Åre presenteras som kvällens hemma keeper i världens häftigaste Arena
10 dagar som för alltid finns med mig.
Eftersom vi drog till NYC så skulle de bli en enklare 40 årsskiva på scandic i Visby, ni som minns vet att det var så jävla kul…………

En annan sak som alltid varit en hjärtefråga för mig är våra tjänstgörande i utlandsstyrkorna, efter många år måste jag nog nästan påstå att 2016 var året när man gick från att ses som en klubb för inbördes beundran till en accepterad grupp i samhället. Jag och drygt 100 000 är utlandsveteraner, militära veteraner. Ja vi finns i Sverige och räknar vi med alla veteraner (kriterier finn på mil.se) är vi flera 100 000 och uppmärksammas den 29 maj varje år, en dag som numer ligger på förslag till allmän flagg dag.
FN monumentet och Restare (veteranmonumentet) beläget på Djurgården.

Året rullade på med några vansinnigt roliga fester rökfester, 50 årsmiddag, Fårö, Björnö ojoj vilka roliga tillställningar.

Samuel gick ur grundskolan och Ronja gick ur mellanstadiet. För er som inte har barn högre upp i skolåldern kan jag tala om att skolsystemet suger och knäcker våra stackars barn, jag är djupt orolig.

Sedan var det inte bara roligt under 2016, flyktingströmmarna rullar på och i det mindre perspektivet på Gotland chockas hela Samhället student natten i Juni när Alex förolyckas vid sin egen studentvagn i en rondell i Södra Visby. Ett sår i det Gotländska samhället som jag aldrig tror kommer läka. Tankarna går osökt till familjen Backeús och de närstående som jag vet haft en väldigt tufft period sedan olyckan. Tyvärr kan man inte bära någon annans sorg utan den måste värka ut vi kan endast ge vår energi.

Men mitt i all denna glädje och sorg och minnen från en svunnet år måste vi ändock komma ihåg, Störst av allt är KärlekenNu sparkar vi igång 2017

/Mr T