Solens strålar värmer mig med en lätt touch på väg ner bakom östersjöns horsiont. En östersjö som man tidigare patrullerat men nu valt att bo mitt i. Skönheten som gods natur erbjuder denna kväll vid brusviken där solen när mig är bedårande. Tankarna flyger iväg och jag minns alla vackra platser jag fått haft ynnesten att besöka i riket och världen. Genom mitt jobb inom framför allt försvarsmakten har jag fått besöka många platser som normalt är stängda för allmänheten. Det är dock inte bara platserna utan det är ögonblicken, de man aldrig glömmer som följer en för alltid. De som är så viktiga att fortsätta samla på sig, att minnas att känna den lätta värmen av upprymdhet som kan komma genom kroppen när man kommer till ett sådant minne. Livet det som hänt och som vi ännu inte vet ska hända.
Det händer mycket just nu som jag inte riktigt har koll på men hänger med, ny tjänst på jobbet, wow otroligt kul och jag ser fram att få leda värmeverksamheten in i 2020 med alla våra utmaningar, grabben tar student och har redan fått jobb. Lilltjejen på gymnasiet och snart är vi inne i vänteperioden på nästa generation. Jag ser framtiden an…..

Mr T