Reflektion, ett ord som används allt som oftast, mest som en floskel. Vm tar sig tid att reflektera egentligen. Igår har vi en halvdag med firman där hela värme avdelningen ses, trevlig liten lunch och gemensamma genomgångar av sådant som är viktigt för oss att ta i stor grupp. Oftast blir det för mig en stor reflektion över vilken brokig skara fantastiska människor jag faktiskt är chef över och vad man kan skapa tillsammans. Under kvällen blir jag sittande och spejar bort mot baren där 2 tjejer i 30 årsåldern sitter med varsitt glas vin. Inte för att jag är gubbsjuk utan för att jag funderar över vad deras goda samtal handlar om. 2 personer , 2 själar över ett glas och delger sina livsöden, reflekterar över varandra i en stunds stillhet i en bar på en av Visbys bästa restauranger. Reflektion, det goda samtalet, livet.

Denna morgon sitter jag ensam i mitt hus på Själsö, endast den galne katten Cosmos är mitt sällskap i dagarna 8. Utanför river en hård höstlig kuling och brasan sprakar stilla i kaminen. På Tofta skjutfält åker ett gäng hårdingar/dårar runt på endurohojar och i skogen står tusentals och tittar. Vissa kallar det folkfest, jag kallar det dårskap men allt ligger i betraktarens öga.

På Östersjön gungar mina hockeytjejer fram mot Sverige i hård sjö. Det är inte en optimal uppladdning inför en hockey match men så är det. Efter månader att få ihop pengar till resorna, isträningar och fys har vi förberett dem så gott vi kan. Vi kan inte spela åt er, vi kan inte kämpa åt er men vi hoppas vi lärt er det och tillsätter ni bara lite hjärta och glädje så kommer vi kunna se tillbaka på en rolig tid i vårt liv. Min fysiska hälsa håller mig hemma men följer er online varje minut

0845 lördagen har mycket att erbjuda men inget planerat, kanske blir det ett däckbyte, lite trav och hockey på tv. En ny bok, lite ligga på sängen och framför allt sitta och bara glo, det vi idag kallar reflektion,

/Mr T