Året äro åter till ända. Ett händlese rikt år där man som vanligt inte tyckt det hänt nå´t. Vi rivstartade år med en trettioårsskiva (tack alla) som var fantastisk. Bröderna wetterskog presenterade sig för den gotländska party eliten och än idag river de ner skrattsalvor efter ett otroligt uppträdande. Tur att Marie fick in Erik i taxin annars vet vi inte hur det hade slutat smileyHar gått ut med till brölloppet att dalagänget kommer så jag har sålt biljetter till sittplatsläktarn så det täcker alla kostnader.

Annars så flöt sommaren på med pilsner, fiske och torka. 2mm regn på 3 månader satte sina spår och gräsmattan såg ut som ett jordtag. Årets mest oväntade besök stod utta och anna för, skitkul. Pälle melin med familj gästade oss och det var då fan att det ska vara en dalmas för att rycka upp torsk ur sjön, tyvärr var Pälle så bra att han röck av spöt oxå men det får man räkna med. Den veckan gick i fiskets tecken både på bordet och i havet, eller som Pälle utbrast när han såg första flundran i nätet -Fan vilken ful fisk.

Till hösten har det vart lite småfix i kåken och med ungefär 3 månaders mellanrum får man tag i Fredde och hör om de senaste bravaderna på unkisfronten, han håller fanan högt. En gammalhederlig bastukväll i flatenberg innan hedkvist och jerrys skiva ledde till en av årets rekordfyllor, men kul som fan var det eller Fredde?

Dakotan står i bitar hemma i dalom och nu skall jag hem och skruva då de nya delarna ligger i audin, hoppas det blir en premiärtur under nyårshelgen.

Tyvärr vart ju inte detta några karameller men jag får ta mig i kragen efter jul och bjuda på lite underhållning.

GOTT NYTT PÅ ER ALLA!!!!

T