Regnet vräker ner som sig bör denna dystra vinter. Gårdagens övningar bestod av hockeydömning i Hemse vilket var en mycket trevlig tillställning. I veckan har väl inga sensationer stått för dörren förutom att U.S.A hittade ännu en plats att skjuta ihjäl lite folk i jakten på terroristerna. Som en pentagon general uttalade sig, “-vi vet två saker, 1 en terrorist har dött. 2 en jävla masssa civila oskyldiga oxå.” Igår skickade man in specialstyrkor för att se vilka man egentligen dödat. Kanske vart enklar att skicka dem och döda de de jagar direkt istället? 21000 nya trupper till Irak, tror det kvittar. Åter till vintern som inte vill infinna sig. Enligt allaexperter beroende på växthuseffekten, tveksam.

Idag denna lördag fick jag sova ttill 8 sedan skulle skitisarna upp. Dagens stora projekt är att fixa nedervåningen så vi kan slipa och måla nästa helg. KUL.

Så länge

T