Jaha!

Då har man snurrat runt solen 31 gånger. 31 år sedan morsan sprang upp och ner i trapporna på BB och farsan han passa på att döma en hockey match under tiden tills det drog ihop sig. Kallt som fan var det -27 och idag noterar jag +5 på kalkstenshawaii. Tänk att när Fredde läst hit tänker han, visst fan Tenny fyller år i januari. I fjol var det lite mer raj-raj här på ön, det var kul som fan. Hur som helst, efter senaste svängen till dalarna har jag börjat kolla mer på dakotor, lyssna på Ac/Dc, analysera winnerbäck och framför allt dyker det upp minnesbilder i mitt huvud som inte hör hit utan tillhör det förflutna, totalt ointressanta saker. Kanske är det nån modell av trettio års kris , vem vet.

Ungarna håller mig i trim på nätterna, HÄRLIGT. Dax att försöka sova med hörselproppar tror jag. Men men det är väl så, snart flyttar de hemifrån. Tiden går.

Veckans roligaste minne på jobbet när diselmonstret skrek är partajet vid wetterskogarna när Hasse hade beredskap. Saker som gör tankeverksamheten lönsam.

Så Länge

T