Jaha en veckas vinter opå gotland iår, härligt. Har vabat i två dagar nu och med tanke på de 5 dagar jag hade förra veckan är det lite långtråkigt just. men men barnen är sjuka och så är det. Efter det att man letat efter en dakota i ett år satt jag in annons på nätet ochd en kommer i tidningen på lördag oxå att puch dakota/florida kuriosa och delar köpes så ringer en kiklle en kilometer härifrån och har en blå dakota i delar. Facinerande efter så mycket letande. Skall se på den på lördag, kul.

Bröllopet rycker allt närmare och det skall bli kul, hoppas alla gäster tar sig hit. Jag kommer i allafall.

Som vanligt väcker Ronja mig vid 2 rycket så jag fick upp och härja lite, kul. Positivt är att C har tapetserat så mycket det går i allrummet och golvslipning till helgen. Vi våldintar svärfars hus!

Så länge T