Det drar ihop sig, hela kroppen känner det och det börjar pirra, solen stiger högre, är uppe längre och igår hade vi till och med dagsmeja på ön VÅREN kommer. Men stopp vi är ännu bara i februari men det känns. Den vinter som jag älskar är tyvärr inte lika bra härnere som i dalarna men ändock, den är härlig. desto härligare blir också våren när ljuset kommer.

Lompen fyllde år häromdagen men det är ingen ide att ringa och gratta för han svarar ändock aldrig, om du läser detta så grattis gubben du får en kram nästa gång jag kommer till stimmerbo. Nästa gång ja, nu vore det skönt med en liten vinter semester men tyvärr skall vi till Teneriffa förvisso blir det jävligt nice men vintertrippen till dalom får vi skjuta på till nästa år. Det blir en sväng till påsk och med tanke på allt annat så blir det nog ingen sommarsemster hemma i sommar men men, sola på gräset på gladtjärn och bada i svart vatten mäter sig tyvärr inte med att bada på sanden i havet. Det som drar är välen solnedgång med en pilsner på en ö i barken och lite allmän ljugning. Men man kan inte få allt tyvärr vill arbetsgivaren att jag är här ibland oxå.

Nej nu blir det ett ryck och sedan får vi duscha och gå hem.

Så länge

T