Det är mycket i luften, både på jobb och hemma varav jag vart lite slö i bloggandet. Helgen var ganska lugn, C var iväg på lite flick utflykt och jag ensam med barnen. Som om guds hand medverkat somnade de små änglarn klockan åtta och pappa tar fram jordnötsringspåsen, häller upp en liten tallisker, gör i ordning soffan och skall ladda i en film i dvdn, ingen dvd skiva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ridå, trycker i mig halva påsen jordnötsringar och somnar 2045. Skitmysigt men dock utsövd på söndagen. Annars så la jag ikull en tall under Ulrikas uppskrämda sinnelag då den stod rätt nära deras hus , men det kändes tryggt. Micke hjälpte mig med att foga dit plattorna vid spisen så lite list och allrummet är klart, SKÖNT. Snön och vinter sticker snart och då mdrar det ihopsig till ute städningen VÄLBEHÖVLIGT. Skall sänka två grana oxå men det är ett jobb för maskiningenjör Eklund. Idag lampbyte på 60 och 90 metershöjd, 5 minus och 10m/s gjorde det hela lite kyligt men men.

Så länge

T