Som ni säkert efter alla dessa år redan vet så finns det en sak jag har jävligt gott om, TÅLAMOD, NOT!!!!!!!!!!!!!!

Skulle byta bromsar på golfen fram igår, en lämplig uppgift efter jobbet ensam med ungarna! Efter att fyra gånger försäkrat mig om att jag fått rätt klossar till bromsoken åker jag hem och börjar skruva. När det nya skall på plats efter tio jävlar och fjorton satans biljävel så är det fel klossar, touché!

Jag kan lova er att expediten på MECA gav mig tillbaka för mycket pengar i ren rädsla när jag kom in idag. Mer arg har jag inte vart sedan jag fick tag i chefen för privat affärer på handelsbanken när Carina var höggravid med Ronja. På Handelsbanken i Visby kommer fortfarande alla fram och frågar hur vi mår oc har det när vi kommer, facinerande!!!!!

Well well jag kan vara snäll och blödig oxå. T.ex har jag kommit på att det är enklast att köpa allt av teleförsäljarna och sedan använda öppet köp och skicka tillbaka det.

Nu är det en vecka kvar till Tenerifa, hoppas jag överlever att göra inget i en vecka.Troligtvis inte.

Erik har kommit igång lite, kämpa på killen!

Så länge, T