Tiden går och vi med den. Men vad händer med oss egentligen, förändras vi eller blir vi bara äldre? Själv känner jag att jag bara blir äldre, jag tycker att min grundvärderingar som jag haft i all tid finns kvar de förändras inte. Kanske beror på var man är utmejslad i graniten någonstans. Jag kan med stor sannolikhet säga utan att vara nå´n globetrotter att en mäniskas grundvärdering speglas mycket i uppväxten och det klimat som gällt där.Hemma vid mig var det ganska fritt bara man höll sig till sanningen och det gjorde man. Jag kan än idag inte ljuga även om jag är bra på att snacka skit så ljuger jag aldrig. Konstigt men det sitter i och jag tror att de flesta av oss kanske inte förändras särskilt mycket efter vi kommer in i vuxen livet värderingsmässigt för kroppsligt händer ju en del. Vad vet jag egentligen och vem bryr sig?

Sköt om er

Så länge T