Hoj! som vi säger i sme´backen. Efter 5 dagar i södra dalarnas beverly hills med en avslutande snitsare på brandts gatukök är man henmma på ön igen. En mycket trevlg helg med morsans goda käk och farsans tålamod med ungarna. SKÖNT!!!!!!!

Hann träffa många kända ansikten och den roligaste träffen var det nya stjärnskottet hos perssons, lillerik som inte är så liten men ack så söt. Den mer osynlige persson, storfredde har ni väl alla hört av och han verkar ha det gött. Bättre han blev vuxen men det blir han väl. Tyvärr sprack ju mina planer att såna resor skulle vi pyssla med när ungarna flyttat hemifrån, nu är vi lite i ofas tyvärr men men en butt då coh då blir det väl. På tal om buttar så är det bara 5 månader till brölloppet. Tänkte lägga upp en liten fakta sida så småningom med resor etc etc. Slutligen så överlevde vi resan hem med barnen som var fantastiska, 0630 imorrn ringer klockan och då ska två små kottar upp, det blir tufft eftersom storkotten är nog tröttast.

Så länge

T