Då har det då äntligen kommit igång, pollensäsongen och jag likmed fler tusen svenskar nyser och ledbrutna i hela kroppen. Att man är tjock och ful borde väl ha räckt men men lite till ska man straffas men vad jag förstår på morsan och mina första år är det välförtjänt.

Igår var jag ut och hämtade ett tomt nät vilket jag placerade i soptunnan då det var dåligt rent fysiskt. Jag och Niklas funderar på att spela in när vi lägger nät för det måste gå att sälja som lördags underhållning på svt.

Har gjort klart gjutformen och skall kasta på armeringsmattan idag sen så ringer vi mannen med långa slangen och fyller upp. Kul.ska försöka lägga in en bild på sidan.

Annars så är det inget nytt, stora bocken bruse lyckades med en allaredan legendarisk handling under påskresan men det får berätta själv, Ha-Ha.

Världens yngsta 31-åring har inte hörts av men det mest fascinerande är att så ofta han hör av sig när han är på resa gör aldrig när han är hemma!

Från ett somrigt Själsö

T