Ännu en underbar morgon man får stiga upp ur sin säng med sin älskade familj. Resandet med jobbet ger en konstig kontrast, skönt att få sova ensam i en stor säng på ett hotell och äta färdig frukost utan barn, samtidigt som det inte finns nå´t bättre än att ligga en stund med ungarna i sängen och gosa på morgonen. För er som får snusk i huvudet när ni hör gosa så är det helt incest fritt hos Larssons. Brölopps planerna snurrar på och jag hoppas få upp en länk här på sidan inom det närmaste med lite detaljer. Ungarna har gått igenom nån strax snällhets förvandling men vilda Ronja tog en liten tur med moffens elmoped igår och eftersom moffen klämt ett par järn tyckte han att dt var väl inget konstigt med det hon är ju snart fyra år!!!!!!!!! Efter hon passerat audin med ca 7 centimeter till godo i ca 15 km/h fick pappa Tenny tag i det och hade lite förklaring om vad Ronja får och kan med både moffen och Ronja.

Fyrhjkulingne vid moffa har bytts mot en 50 kubikare som samuel tycker jätte skoj. Tänk vad annorlunda allt är, jag fick köpa en 50 kubikare när jag blev 31.

Hur som, varje kväll jag lägger mina barn säger jag till dem att jag älskar dem, varje gång jag pratar med mamma, pappa, syrran etc etc säger jag det inte. Varför talar man åtminstone inte om för sina närmaste att man älskar dem? Kommer man sluta med det till barnen också i sinom tid, ja troligtvis men ack så sorgligt för alla mår bra av att höra att de är älskade!

Nu är det nog dax att ta fram råttjagarn för ungarn har käkat frukost däruppe. För den delen, lompen svarade i telefon igår. Jag gör ett kors i taket!

Så länge

T