Hej!

Återdaxs att leva på f-kassan då lillkillen lyckades ramla av studmattan och bryta armen, eftersom ronja då sällan vill vara sämre skicka hon in en ögoninflammation. Var ner och sjöade i ett landnät, tyvärr hade smhi rätt och det har blåst upp så det blir nog roligt i morrn, framför allt att få upp det ensam med pålands vind, som man bäddar!!!!!!!!

Mailade Daniel Berg idag för första gången på ett jävla tag. Visst är det skönt med vänner från förr som man vet var man har, det spelar ingen roll hur långt i mellan kontakterna det är det känns som igår i alla fall. roligt men det var lite förvånande att han skulle på golfresa.

Vågen måste ha rostat för fjädern vara knasig för mätaren går jävligt långt. Krafttag. För intresserade skall giganten upp och utöva Benge Holms fasvoritsport i katrineholm den 12 maj. FCIF mästerskap och gotland känns starka!!!!!!!!!

Så länge

T