Valborg, sista april!

En dag som ger underbara minnen från barndomen och ungdomen. Vem glömmer inte hur vi killar, pelle och mange sprang runt och kastade smällare, kinapuffar i strömbergsdass, hembygdaraketer med ryssar och allt annat kul. Det var fan roligare än julafton men sen kom storebror och förbjöd allt det roliga. Mina barn får snart smälla smällare i allafall för mig men tack vare förmynderiet så finns det knappt att få tag på längre, lägg ner tvpucken och ta bort kalle anka också så är det totalt. Jag har i allafall mina minnen men mina barn kommer inte få dem.

Det var 15 för att hyra vidoe,komma in i parken och köpa smällare, sedan blev det 18 för att köpa öl och komma in på krogen, sedan 20 för bolaget. sedan 25 på allakrogar i Stockholm och nu när man fyllt 31 så vill man inte bli äldre. Kan man inte ha nån åldergränsen med 35 och 40 så man har nå´t att uppnå?

På tal om att fylla år, grattis Hammarbacho 31 i helgen, TIDEN GÅR!!!!!

I helgen kommer min siamesiska lever hem från sydamerika, skönt saknat det lilla ? bollplanket från uvberget med de stora näsborrarna, VÄLKOMMEN HEM GUBBEN! Nu har du gjort alla resor vi pratade om som unga grattis, skitkul synd att man inte var med. Jag gjorde en resa till gotland och kom aldrig hem, kan inte säga nå´t om det för det är ännu mitt livs resa!! Det finns ännu en plats kvar som jag ska se innan det är dax att kila vidare och jag hoppas den världsvane fredde kommer med om han har tid att vänta på den stressade småbarnsföräldern som måste låta ungarna bli lite större,

Vi ses i alaska!!!

USA har ännu inte gått in i iran, håller de ut hela året??

Så länge från ett somrigt gotland

T