Sakta kommer värmen, solen strålar försiktigt varmare och varmare. Vi väcks ur vinterdvalan, vissa väcks ur sin livsdvala. Inget gör så ont som när vänner står vid kanten och ska fatta ett beslut, oavsett vilket kommer det göra ont JÄTTEONT. Sådana beslut som man bara kan sitta bredvid och observera och inte hjälpa är elaka och dumma, men som det gamla ordspråket, ur askan i elden. Efter regn kommer sol och det orkar bara ta sig igenom regn perioden, GOOD SPEED mina vänner det lär behövas.

Vissa av oss och i detta fall är oss den lilla kamratkrets jag rör mig i, det är rätt skönt att vara relativt okänd i riket? har i allafall haft det jävligt nice idag, bland annat stora bocken bruse satt och jästa på sitt feta kontor med kubbfotöljer och askkoppar för fetcigarrerna, själv vart det en burk tonfisk sweet and sour i bilen mellan fårösund och lärbro.

well well imorgon är det en microskopisk chans att tommy wahlgren ringer.

Sköt om er och tänk framåt

T, själsö sol + 12 nordlig vind