Ännu en vecka från familjen. Bosön på kurs, ett fantastiskt ställe men frånvaron från Carina och barnen har vart för mycket på slutet.Nånstans har jag en teori om att det är bra att vara ifrån varandra så mankan sakna och längta, kanske rät kanske fel. Det vore defenitivt skönare om det var Carina som hade resvecka ibland oxå.

Att vara ensam med mina två barn gör Carina till en vardags hjälte.

Träffade Kenta på planet, han kämpar på och har fanan högt. Ett tag kände jag stor oro för han men efter att få prata med han och se livsglöden finnas där är jag inte ett dugg orolig. det fixar han.

Att kämpa som K gör han till en vardagshjälte

Varje morgon stiga upp ur sängen , ta hand om våra barn, att ibland orka leva över huvudtaget gör oss, dig och mig till vardags hjältar.

I en tid där många av mina vänner verkar ha drabbats av det ena hemskare än det andra ställer jag mig den mörka frågan, hur länge kommer det funka för mig med livet och hälsan?

well well ont krut förgås inte så lätt.

världens äldsta 17 åring hörs inte av, ny tjej/tjejer???????

“the morning has broken, the black bird singing his song” Den som skrev denna låt har aldrig haft ett koltrast bo utanför sovrumsfönstret. NÄR BÖRJAR TRAST JAKTEN!!!!!!!!

Sommaren är här, snart är det för varmt!

resturangerna i visby öppnar, snart är det för trångt!

jag är 31 år, ska jag redan bli en gammal grinig gubbe?

T