“tiden går se dig omkring tiden går, samla dina tankar samla dina vänner” skalderar docenterna, deras skiva låt tiden gå är troligtvis en av de mest köpvärda och bortglömda som finns, med odödliga texter i , Solglasögon, låt tiden gå, hon dansar bara med nyktra killar och inte att förglömma Tusen heta kyssar.

Midsommar runt hörnet och tankarna går till mammas gata och några av de för evigt ihåg komna midsommar aftnarna där. Morsan påpekar för världens äldsta 17 åring att fläckarna på tapeterna i hallen ännu är kvar och robba jag såg minsann fläcken på altanen efter flintasteken fortfarande, HaHaHa. Flatenberg borde fan köpas in som ett museum så småningom. well well m,innerna är många och förhoppnings vis blir mitt lilla projekt klart innan jag dör, sen gäller det bara att hitta någon som vill trycka den, jag har döpt den efter en ide från Gurra faktiskt. Grabbarna från blacksmith hill.

Ännu en fisketur utan några större hugg ikväll men va fan njutning i spöregnet var ohygglig.

Håkan Loob blir VD i färjestad, tack glennert!

Denna vecka ännu en begravning av en löst bekant, tar döden aldrig slut! Sov Gott Magnus!

Turisterna är här, varför?

107 kilo på vågen, varför?

Fårn och med år 2008 är det herrmiddag på själsö första helgen i oktober för Grabbarna från Blacksmith Hill, vissa dispenser kommer lämnas för särskilt inbjudna.

Var ute och byggde om röken det vart skitbra och sedan ringer man båtkungen och frågar hur hans rök blev, då säger bra bara du inte bygger i rotfri slang smatidigt som jag står och ser solen spela i min rostfria slang till röken, touché!

Veckans sme´backare:

Pelle wetterskog med Black velvet eller sommarnatt kan få de jävligaste stunder att vända, Tack Pelle!!!!!

Efter Svensexan får jag kör med en klassiker

Sex Drugs and Tenny Larsson

Stay tuned

T